Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

"DENT" SANA IN CORPORE SANO

HD SD Dimensiune player
Interviu cu imaginea campaniei "Zambeste fara masca", Carmen Bruma.

Dacă vă gândeaţi că nu se poate să ai şi o carieră de succes şi un corp care ar strârni invidie oricărui top model internaţional şi un iubit celebru şi un zâmbet perfect, ei bine ar trebui să vă răzgândiţi. Carmen Brumă demonstrează că se poate. "Încerc să mănânc corect, sănătos pentru că de aici porneşte o mare parte din sănătatea dentară, mă spăl pe dinţi cu regularitate, folosesc aţa dentară şi apa de gură", spune Carmen Brumă. 

Pentru a-şi menţine zâmbetul de copertă, Carmen apelează însă la câteva trucuri, pe care ni le-a dezvăluit şi nouă într-un interviu în exclusivitate... "O dată sau de două ori pe an folosesc o trusă pentru albire, deşi am înţeles că nu este foarte sănătos, dar astea sunt riscurile sau mai bine zis rigorile meseriei. Evit să beau băuturi ca colorează dinţii, cafeaua dacă sunt acasă o beau cu paiul, dacă sunt într-un bar sau în altă parte nu pot face asta, dar acasă nu mă vede nimeni, la fel se întâmplă şi cu vinul roşu ca să îmi pot proteja dinţii".  În plus, Carmen merge cu regularitate şi la medicul dentist, mai ales de când a descoperit în Bucureşti o doctoriţă în care are deplină încredere. "Încerc să ajung o dată la şase luni la un control de rutină şi am un medic preferat la care mă duc pentru că nu simt niciun fel de durere... Dentistul a început să devină o plăcere, în cabinetul ei nu simţi nicio durere, nici zgomotul de freză parcă nu îl mai auzi, cadrul este plăcut, relaxant, asculţi muzică şi de foarte multe ori mi se întâmplă să mă ia somnul", povesteşte Carmen.

Despre vizitele la dentist în copilărie nu poate spune însă acelaşi lucru. Deşi acum zâmbeşte când vorbeşte despre asta, recunoaşte că programările la stomatolog reprezentau un adevărat chin. "Mă ducea mama la Facultatea de Stomatologie şi ce spectacol puteam să dau acolo...un medic lucra la dinţii mei, iar alţii ma ţineau pentru că îmi era foarte frică şi nu puteam să mă stăpânesc. Eu cred că atunci mi-am descoperit înclinaţia spre show-biz. Am fost traumatizată în copilărie pentru că mi-a fost îngrozitor de frică de medicul dentist, ajunsesem la un moment dat să am coşmruri cu medicul dentist, săptămâni, luni întregi am avut astfel de coşmaruri", îşi aminteşte vedeta.

Între timp însă a înţeles că o dantură sănătoasă înseamnă în cele din urmă şi o viaţă sănătoasă. În plus, meseria pe care a ales-o impune anumite rigori, care au strânsă legătură cu latura estetică. "Este foarte important să ai un zâmbet frumos, dinţi drepţi, curaţi, bine întreţinuţi, dincolo de componenta estetică este vorba despre sănătate"

Comentarii

Nu uitati ca intotdeauna puteti participa la discutii amanuntite si pe forum!

Adaugati un comentariu