Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

Zambete la Emmy Awards

Zambete la Emmy Awards

Dentistul celebrităţilor de la Hollywood, dr. Catrise Austin, proprietarul VIP Smiles şi autor al lucrării “5 Paşi pentru un zâmbet de Hoolywood: Cum ajung vedetele să aibă zâmbete perfecte şi cum poţi face şi tu asta” a făcut o analiză a celor mai “hot” zâmbete la premiile Emmy care s-au decernat în acest week-end în Statele Unite.

Clasamentul “Best” and “Worse” Red Carpet Smiles arată în felul următor.

 Sofia Vergara a primit titlul Zambetul de aur. Medicul spune actriţa şi-a "asortat" uluitor rochia aurie de sirenă pe care a purtat-o cu zâmbetul absolut minunat. În topul efectuat de celebrul medic dentist, Sofia Vergara ocupă prima poziţie cu „best female celebrity smile”.

Un zâmbet care te face să îţi doreşti să cânţi spune dr. Austin despre zâmbetul actorului Mathew Morrison, care ocupă în topul dr. Catrise Austin locul „best male celebrity smile”.

Un zâmbet alb de învingător este titlul pe care dr. Austin l-a acordat actriţei din CSI Miami, Eva LaRue, care a călcat pe covorul roşu de la premiile Emmy îmbrăcată într-o rochie absolut superbă...

Cei învinşi la capitolul zâmbet sunt:

Titlul Un zâmbet pentru care nu ai ucide îi revine veteranului actor John Lithgow. Dr. Austin este de părere că actorului trebuie să urmeze neapărat un tratament pentru îndreptarea dinţilor. Medicul îi recomandă fie faţete din porţelan, fie un aparat ortodontic, pe care să îl poarte timp de un an. În plus, actorul ar trebui să urmeze şi un tratament pentru albirea dinţilor, este de părere medicul.

Christina Hendricks a primit titlul Un zâmbet de nota 4 de la dr. Austin. Medicul este de părere că actriţa din Mad Men are nevoie urgentă de o refacere totală a zâmbetului. „Christina este o fată frumoasă, dar cred că aţi observat şi voi că zâmbeşte foarte rar în fotografiile care se fac pe covorul roşu, fiind probabil conştientă de faptul că zâmbetul ei este departe de a fi perfect”, a declarat medicul.

sad.jpgUntitled-1.jpgevalarue.jpgchristina-hendricks-emmys-20101.jpeg

Comentarii

Nu uitati ca intotdeauna puteti participa la discutii amanuntite si pe forum!

Adaugati un comentariu