Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

Tratamentul parodontozei cu ... pietre pretioase

HD SD Dimensiune player
Pietre preţioase, pentru o dantură sănătoasă.

După mai bine de doi ani de studiu intens, un medic din Bucureşti a demonstrat că pietrele preţioase ajută la tratarea şi prevenirea boliilor dentare. Amestecând moleculele din nestemate a realizat o gutieră, care emite o frecvenţă, ce ar trata boala parodontală.

Nu vrea să dezvăluie descretul, subiniind doar că totul se bazează pe regenerarea celulelor. Studiile inventatorului au demonstrat că acest dispozitiv funcţionează la toţi pacienţii, inclusiv la cei care suferă de hepatită, diabet sau boli autoimune. În plus, specialistul o recomandă persoanelor care poartă implanturi şi femeilor însărcinate, ale căror gingii sângerează.

Medicul spune că nu există niciun fel de contraindicaţii şi că nu creează disconfort. Dispozitivul costă 1.000 de lei şi este garantat pe viaţă, cu condiţia să fie întreţinut corespunzător, ne asigură tot medicul. Gutiera inventată de medicul bucureştean nu numai că tratează parodontoza, dar se pare, după cum au demonstrat studiile făcute de specialist, că şi previne apariţia bolii, conferind gingiei o mai bună aderenţă de dinte.

Comentarii (8)

Nu uitati ca intotdeauna puteti participa la discutii amanuntite si pe forum!

Adaugati un comentariu