Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

Smile Makeover

HD SD Dimensiune player
În societatea de astăzi există o preocupare intensă pentru menţinerea unei imagini tinereşti şi plăcute. Foarte multe persoane cred ca refacerea zâmbetului este la fel de importantă ca şi hainele frumoase, părul îngrijit sau o maşină atrăgătoare. De la modificări banale până la reconfigurarea totală a zâmbetului, dentistul dumneavoastră vă poate oferi o gamă variată de servicii care să vă îmbunătăţească zâmbetul.

În societatea de astăzi există o preocupare intensă pentru menţinerea unei imagini tinereşti şi plăcute. Foarte multe persoane cred ca refacerea zâmbetului este la fel de importantă ca şi hainele frumoase, părul îngrijit sau o maşină atrăgătoare. De la modificări banale până la reconfigurarea totală a zâmbetului, dentistul dumneavoastră vă poate oferi o gamă variată de servicii care să vă îmbunătăţească zâmbetul. Materialele şi tehnicile folosite în ziua de astăzi permit refacerea dinţilor decoloraţi, tociţi, deformaţi sau a celor lipsă.

Dentistul dumneavoastră vă poate reface forma dinţilor, poate elimina spaţiile inestetice dintre dinţi sau poate modifica lungimea acestora. Procedurile cel mai des folosite implică utilizarea faţetelor din porţelan, albirea dinţilor şi înlocuirea plombelor din amalgam cu cele din compozit. Refacerea zâmbetului vă poate reda încrederea de sine, mai ales în cazul persoanelor care au inhibiţii atunci când râd din cauza dinţilor inestetici. O combinaţie a procedurilor dentare vă poate oferi zâmbetul perfect pe care l-aţi visat.

Puteţi vedea în imagine plombe vechi, coroane vechi, fisuri în smalţ şi dinţi frontali incorect aliniaţi. Tratamentul de refacere a zâmbetului a inclus opt coroane şi patru faţete dentare. Dinţii erau pătaţi şi îngălbeniţi, răsuciţi şi ciobiţi. Coroanele şi faţetele au fost folosite pentru ca rezultatul final să fie acest zâmbet complet nou, alb şi luminos. Dinţi pătaţi şi îngălbeniţi, coroane prost adaptate şi ţesut gingival inflamat. Coroanele şi faţetele au fost folosite pentru refacerea completă a zâmbetului. Dinţi pătaţi şi îngălbeniţi o dată cu înaintarea în vârstă, dinţi ciobiţi şi răsuciţi, coroane înnegrite pe restaurări mai vechi. Coroanele şi faţete au fost folosite pentru acest zâmbet strălucitor din porţelan. Schimbarea zâmbetului poate fi minoră sau totală.

Eşti şi tu candidat pentru refacerea zâmbetului?

Comentarii

Nu uitati ca intotdeauna puteti participa la discutii amanuntite si pe forum!

Adaugati un comentariu