Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

SSER - Rolul restaurarilor integral ceramice

HD SD Dimensiune player
Societatea de Stomatologie Estetica Dentara din Romania a reusit, din nou, sa capteze atentia medicilor stomatologi. SSER a organizat, vineri, sase iulie, cursul intitulat “Rolul restaurarilor integral ceramice in optimizarea rezultatelor estetice”.

Societatea de Stomatologie Estetica Dentara din Romania a reusit, din nou, sa capteze atentia medicilor stomatologi. SSER a organizat, vineri, sase iulie, cursul intitulat “Rolul restaurarilor integral ceramice in optimizarea rezultatelor estetice”. Prestatia doctorului a fost laudata de medicii participanti. Mauro Fradeani a imbinat cu success partea teoretica cu cea practica si a facut o serie de demonstratii foarte bine puse la punct. Intrebat despre evolutia tehnologiei in medicina stomatologica din Romania, doctorul Fradeani a precizat ca are studenti romani care vin la institutul sau si care au invatat foarte multe lucruri. Iar evolutia Romaniei nu lasa de dorit.

Florin Lazarescu, Director Corporatii SSER, a declarat ca doctorul Fradeani este un expert si chiar daca este la cea de-a doua prezenta in Romania, a atras multi simpatizanti. Mai mult, a mentionat Dr. Florin Lazarescu, Mauro Fradeani a dat viata acestor cursuri si le-a furnizat medicilor participanti informatii noi.

Medicii au laudat prestatia doctorului Fradeani, au ascultat cu interes indicatiile date de acesta si au apreciat organizarea cursului.

Comentarii

Nu uitati ca intotdeauna puteti participa la discutii amanuntite si pe forum!

Adaugati un comentariu