Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

DENT - Dinamism, Eficienta si Noi Tehnologii in medicina dentara

HD SD Dimensiune player
Sesiuni de lucru şi congrese pentru 1.500 de medici dentişti, cursuri gratuite de formare profesională pentru alţi 600 de medici din România şi echiparea unui Centru naţional de perfecţionare şi specializare a medicilor stomatologi. Sunt obiectivele Proiectului Dent – Dinamism, eficienţă şi noi tehnologii în medicina dentară, lansat de Societatea de Stomatologie Estetică din România.

Sesiuni de lucru şi congrese pentru 1.500 de medici dentişti, cursuri gratuite de formare profesională pentru alţi 600 de medici din România şi echiparea unui Centru naţional de perfecţionare şi specializare a medicilor stomatologi. Sunt obiectivele Proiectului Dent – Dinamism, eficienţă şi noi tehnologii în medicina dentară, lansat de Societatea de Stomatologie Estetică din România. Proiectul este cofinanţat din fonduri europene şi îşi propune creşterea adaptabilităţii şi competitivităţii medicilor dentişti.

Cursurile de perfecţionare şi specializare vor cuprinde teme de: profilaxie dentară, ortodonţie, chirurgie maxilo-facială, estetică dentară, dar şi module privind protecţia mediului, egalitatea de gen, egalitatea de şanse şi respectarea diversităţii. La acestea se adaugă trei congrese naţionale susţinute de lectori renumiţi din ţară şi din străinătate. Trainingurile vor fi susţinute începând de anul viitor în principalele oraşe ale ţării.

Graţie acestui proiect, tot anul viitor România va găzdui şi Congresul Mondial de Ortodonţie Francofonă.

Medicii dentişti care doresc să participe la sesiunile de training sau perfecţionare în cadrul proiectului trebuie să se înscrie pe site-ul SSER. Din dorinţa de a evita factorul superficial, cursurile practice vor avea un număr limitat de participanţi, tocmai de aceea organizatorii subliniază faptul că primii înscrişi vor avea prioritate. La finalul fiecărui curs, medicii vor primi diplome şi puncte EMC. De asemenea, tot în cadrul proiectului vor fi distribuite 10 mii de manuale şi 30 de mii de ghiduri pentru medicii dentişti.

 

Comentarii

Nu uitati ca intotdeauna puteti participa la discutii amanuntite si pe forum!

Adaugati un comentariu