Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

Clinica Implantodent si Dental TV doneaza un unit stomatologic centrului Hospice Brasov

HD SD Dimensiune player
Familie, medici şi prieteni se străduiesc ca fiecare secundă din viaţă să o trăiască din plin. Ne-am alăturat şi noi misiunii de a le dărui copiilor îngrijiţi la Hospice Casa Speranţei timp fără durere. Cu ajutorul clinicii Implantodent şi implicarea echipei de la Neaţa, am reuşit să le donăm un unit dentar în valoare de 10.500 de euro. Sperăm ca astfel să aibă cât mai des zâmbetul pe buze!

După un drum de 6 ore am ajuns la Hospice în Braşov. Emoţii. Ştiam că povestea locului este impresionantă, dar nu ne formasem o imagine clară despre ceea ce se întâmplă acolo. Acum am aflat. Pe scurt, la Hospice se întâmplă miracole. 9000 de pacienţi cu boli incurabile au trecut pragul casei speranţei până acum, iar în fiecare an la această cifră se mai adugă cel puţin o mie.

Şedințele de terapie cu psihologi sau cele de relaxare din camera senzorială îi ajută pe bolnavi să conştientizeze şi să se bucure de fiecare secundă din viaţa lor.

La cele 12.693 de ore pe care voluntarii Hospice le-au petrecut alături pacienţii îngrijiţi aici, am adăugat şi noi 2. Deşi pare incredibil, aceste două ore din viaţa noastră înseamnă câţiva ani de zâmbete frumoase şi luminoase pentru mii de copii, tineri şi adulţi care de aproape 3 ani nu au mai avut parte de tratamente dentare. Cu sprijinul Implantodent şi implicarea echipei de la Neaţa, chipa eDental TV a reuşit să le doneze un unit dentar, care să le aducă zâmbetul pe buze.

Cel mai fericit a fost însă doctorul Polexe, care nu va mai trebui să cârpească vechiul scaun pentru a-i ajuta pe bolnavi şi care a aflat, de asemenea, că Daniela Crudu îi va fi cel puţin o dată pe săptămână ... asistentă.

Am învăţat că să învingi durerea este greu, dar fără ajutorul nostru ar tuturor, ar fi imposibil. Echipa Dental TV este onorată că s-a alăturat cauzei Hospice şi te invită şi pe tine să te implici. Putem povesti apoi pe forum cu sufletul încălzit de amintiri proaspete de la Hospice – Casa Speranţei.

Comentarii (1)

Nu uitati ca intotdeauna puteti participa la discutii amanuntite si pe forum!

Adaugati un comentariu