Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

Ce te face sa zambesti ?

HD SD Dimensiune player

S-au distrat alături de noi în Club Jezoo, au făcut poze cu mascotele Campaniei Zâmbeşte fără mască şi au câştigat. George Petcu, Roxana Călinescu, Lavinia Ionescu, Raluca Mironiuc şi Marina Zamfir sunt câştigătorii unor tratamente de lux la clinica Implantodent. Albiri dentare cu laser, igineizări profesionale şi consultaţii sunt premiile pe care le oferim în fiecare vineri seară în Club Jezoo. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în concurs şi să faci o poză cu Diva Măseluţă şi Mister Incisiv. Dacă nu te aflii printre câştigătorii serii, mai ai o şansă. Concursul se desfăşoară şi online pe www.dentaltv.ro. Roagă-ţi prietenii să voteze poza ta şi poţi avea un zâmbet mai ceva ca la Hollywood. În cursa pentru zâmbetul perfect s-au înscris deja zeci de tineri. Nu rata ocazia!

În cele două week-enduri de când am început campania am aflat ce ş ice îi face pe tineri să zâmbească, dar şi la ce tratamente ar recurge pentru zâmbetul perfect. Deşi ar apela la tot felul de trucuri atunci pentru a avea zâmbetul perfect, cand vine vorba despre carii pe mulţi dintre tineri i-am pus în dificultate...

Înscrie-te şi tu în jocul nostru, Zâmbeşte fără mască şi pe lângă premii ai şansa să aflii răspunsuri la toate întrebările care te preocupă în legătura cu igiena orală de la partenerii noştri, medici dentişti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Nu uitati ca intotdeauna puteti participa la discutii amanuntite si pe forum!

Adaugati un comentariu