Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

Albirea profesionala cu ajutorul laserului

HD SD Dimensiune player
Albirea dentară cu laser - secretul unui zâmbet perfect în numai 20 de minute.

Albirea dentară cu laser este secretul unui zâmbet perfect în numai 20 de minute. Fără gutiere, fără săptămâni de stres, fără probleme post-tratament, albirea cu laser este o procedură de un real success care poate fi realizată numai în cabinetele stomatologice. Primul pas pe care trebuie să îl urmaţi atunci când vă hotărâţi să apelaţi la acestă procedură este să vă consultaţi cu medicul dentist care vă va prezenta tot ce presupune acest tratament. Acceleratorul de albire cu laser protejează pacientul de sensibilitate şi dă cele mai bune rezultate pe loc fără să fie nevoie de alte tratamente ulterioare.

O primă etapă a tratamentului o reprezintă înregistrarea culorii cu cheia de culori sau, în varianta modernă, fotospectometrul pentru stabilirea gradului de albire necesar. Pregătirea kitului de albire este următoarea procedură după care se trece la tratramentul propriu-zis. Pentru ca procedeul să fie unul de success este nevoie de câţiva paşi pe care dentistul dumneavoastră trebuie să îi urmeze. Se introduce în lateralele cavităţii orale câte un rulou pentru absorbţia salivei.

Următorul pas îl constituie introducerea departătorului de obraz cu protecţie pentru limbă (din plastic sau silicon, la alegerea medicului), după care urmează acoperirea gingiilor cu gelul de protecţie care se face cu ajutorul unei pensule. Pentru protejarea gingiilor, aplicarea gelului trebuie să fie completat de fotopolimerizarea acestuia cu o lampă specială.

După ce medicul s-a asigurat că gingiile dumneavoastră sunt perfect protejate de acţiunea laserului, direct perpendicular pe dantura dumneavoastră, la o distanţă cât mai mică posibilă va fi aşezat acceleratorul de albire cu laser iar medicul va seta pe aparat durata şedinţei.

După încheierea şedinţei, medicul va curăţa cu un rulou gelul de albire şi va aplica substanţe remineralizante pe smalţul dinţilor cu ajutorul unor paste care conţin fluor. Tratamentul se efectuează prin periere profesională, substanţele aplicate pe dinte avand rolul de a conferi un grad înalt de mineralizare a substanţei dentare.

Aplicarea tratamentului de albire cu laser dă rezultate neaşteptate chiar pentru pacienţii cu dantură sensibilă.

Astfel, dacă vă doriţi un zâmbet cu adevărat alb şi cu un efect îndelungat puteţi apela cu încredere la o astfel de procedură. Ca o regulă de baza, 24 de ore după albirea cu laser, pacienţilor li se recomandă să respecte cu stricteţe câteva reguli: să evite produsele bazate pe tutun şi cafea, produsele prea reci şi prea calde, băuturile acidulate şi mâncărurile colorate, asta deoarece gelul special lucrează în continuare pentru albirea dinţilor.

Comentarii (7)

Nu uitati ca intotdeauna puteti participa la discutii amanuntite si pe forum!

Adaugati un comentariu