Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

Meriti Sa Zambesti

Final fericit pentru Georgeta Popescu

Final fericit pentru Georgeta Popescu

Primul pas spre un nou zambet pentru Marlena Apostol

Primul pas spre un nou zambet pentru Marlena Apostol

A inceput transformarea pentru Georgeta Popescu

A inceput transformarea pentru Georgeta Popescu

Vis devenit realitate pentru Ana-Maria Madalina Coman

Vis devenit realitate pentru Ana-Maria Madalina Coman

Incredere si speranta pentru Marlena Apostol

Incredere si speranta pentru Marlena Apostol

Georgeta Popescu la Implantodent

Georgeta Popescu la Implantodent

Interviu cu Ana-Maria Madalina Coman, castigatoarea sectiunii Estetica si Cosmetica

Faceti cunostinta cu castigatoarea sectiunii Estetica si Cosmetica,
Ana-Maria Madalina Coman

Interviu cu Georgeta Popescu, castigatoarea sectiunii Implant Dentar

Faceti cunostinta cu castigatoarea sectiunii Implant Dentar,
Georgeta Popescu

Interviu cu Marlena Apostol, castigatoarea sectiunii Si Batranii Zambesc

Faceti cunostinta cu castigatoarea sectiunii
Si Batranii Zambesc,
Marlena Apostol

Cazul Scutariu la final (reportaj in afara concursului)

Cazul Scutariu la final (reportaj in afara concursului)

Reportaj in afara concursului. Extra premiu in valoare de 5000 euro

Reportaj in afara concursului. Extra premiu in valoare de 5000 euro

Sistemul de inscriere si acumulare puncte

Sistemul de inscriere si acumulare puncte

Promo concurs Meriti Sa Zambesti

Promo concurs Meriti Sa Zambesti

FELICITARI CASTIGATORILOR!25 mai 2010

Punctajele finale au fost centralizate si sunt disponibile online. Asadar, castigatorii primei editii Meriti Sa Zambesti sunt:
  • Sectiunea Implanturi Dentare: Georgeta Popescu, Rm. Valcea
  • Sectiunea Estetica si Cosmetica: Ana-Maria Madalina Coman, Constanta
  • Sectiunea Si Batranii Zambesc: Marlena Apostol, Galati

Multumim tuturor participantilor la concurs si va invitam in saptamanile urmatoare sa vedeti pe dentaltv.ro modul in care castigatorii au primit tratamentele castigate!

NEWS: Concursul a luat sfarsit! Castigatorii vor fi anuntati in data de 24 mai!22 mai 2010

Multumim tuturor participantilor si sustinatorilor acestora la concurs! Comisia medicala evalueaza in acest moment radiografiile panoramice primite, urmand ca in data de 24 mai sa fie publicate punctajele finale si numele castigatorilor.

NEWS: Finala concursului este acum, aici!21 aprilie 2010

Incepand de astazi au fost selectati concurentii calificati in finala concursului Meriti Sa Zambesti, sezonul 1. Fiecare concurent isi poate demonstra determinarea pentru castigarea concursului, adunand cat mai multe cuvinte cheie. Si nu este singur! Familia si prietenii ii pot fi aproape pentru castigarea cator mai multe puncte.

Cum colectati puncte? Foarte simplu! Descoperiti in paginile site-ului, in zona superioara special marcata, cuvinte pe care le puteti transforma in puncte si le puteti acorda oricarui finalist din concurs. Acestea vor avea o pondere de 50% in nota finala, cealalta jumatate fiind acordata pe criterii strict medicale. Asadar, nu uitati sa incarcati in contul vostru radiografia panoramica necesara evaluarii medicale. De asemenea, radiografia poate fi trimisa pe e-mail .

ATENTIE! Concurentii care nu vor trimite radiografii dentare panoramice nu pot fi desemnati castigatori, indiferent de punctajul acumulat din colectarea cuvintelor cheie.

Vreii sa stii cine este in finala concursului? Click aici!

Spor la descoperit cuvintele din site, aducatoare de puncte!

NEWS: Inscrierea a luat sfarsit!

Primul sezon de inscrieri in concurs a luat sfarsit astazi, 15.04.2010, ora 23:59:59. Ramaneti cu Dental TV pentru noutati privind concurentii calificati in cea de-a doua si ultima etapa a concursului. Pe data de 21 aprilie 2010 vor fi afisati pe site toti cei care vor merge mai departe alaturi de Meriti Sa Zambesti!

UPDATE: Inscrieri pana pe 15 aprilie (inclusiv) si un regulament actualizat

Datorit─? num─?rului mare de solicit─?ri telefonice, echipa Dental TV a prelungit termenul de ├«nscriere la concursul Meri┼úi S─? Z├ómbe┼čti p├ón─? pe data de 15 aprilie 2010. V─? remintim totodat─? c─? solicit─?rile telefonice sau pe e-mail nu sunt o cale pentru ├«nscrierea ├«n concurs, singura op┼úiune fiind ├«nscrierea online. Candida┼úii care vor intra ├«n cea de-a doua etap─? a concursului vor fi anun┼úa┼úi ├«ncep├ónd cu data de 21 martie.

De asemenea, regulamentul concursului a suferit modificari, atat in privinta termenilor de desfasurare a etapelor, cat si in privinta modalitatii de desemnare a celor 3 castigatori. Noua varianta de departajare inlocuieste hazardul tragerii la sorti cu propria vointa de a castiga. Astfel, pe baza unui sistem de notare, in care 50% va conta decizia comisiei medicale si 50% dorinta dvs. de a castiga sau de a ajuta un anumit concurent, va creati singuri avantajul si sansele de a castiga. Cititi mai multe detalii aici.

Meriti sa zambesti - concurs national cu premii in valoare de 15.000 euro

Cumperi cartoane ├«n speran┼úa de a c├ó┼čtiga bani, pl─?te┼čti ┼či r─?zuie┼čti taloane sper├ónd c─? vei c├ó┼čtiga o ma┼čin─?, extragi lozuri cu g├óndul c─? te vei muta ├«ntr-o casa nou─?. Te-ai g├óndit vreodata c├ót de mici sunt ┼čansele tale?

Tratamentele dentare complexe implic─?, din p─?cate, investi┼úii foarte mari. Ai acum ┼čansa (cel putin matematic, mult mai mare decat in cazul jocurilor) s─?-┼úi refaci s─?n─?tatea dentar─?, s─?-┼úi recape┼úi z├ómbetul mult dorit, s─? fii fericit. Te cost─? doar c├óteva minute ┼či o simpl─? radiografie ca s─?-┼úi ├«ndepline┼čti visul.

├Änscrie-te, ├«nscrie-┼úi prietenii ┼či rudele, c─?ci norocul va sur├óde cuiva. GARANTAT.

Te ui┼úi tot mai rar ├«n oglind─? ┼či aproape c─? ai uitat s─? z├ómbe┼čti, din cauz─? c─? ├«┼úi este ru┼čine de din┼úii t─?i. ┼ói-ai dori s─? fie doar un vis din care s─? te treze┼čti ┼či s─? r├ózi cu poft─?. Din p─?cate, ├«ns─?, nu este un co┼čmar. Aspectul din┼úilor t─?i chiar are nevoie de o schimbare major─?. Ai c─?utat zile ├«n ┼čir informa┼úii despre cauzele care au dus la deteriorarea din┼úilor t─?i ┼či te-ai lovit de un zid. Nimeni nu ├«┼úi ofer─? niciun r─?spuns, nicio solu┼úie, toate eforturile tale sunt ├«n zadar ┼či pe zi ce trece asi┼čti neputincios la deteriorarea danturii tale.

Nu ┼čtii ├«ncotro s─? o apuci ca s─? scapi de acest vis ur├ót, care nu te las─? s─? te bucuri de via┼ú─?. Mai grav, lipsa banilor te ├«mpiedic─? s─? tratezi problemele. Priorit─?┼úile sunt ├«ntotdeauna familia, casa, facturile, iar s─?n─?tatea dentar─? ocup─? mereu ultimul loc. Nu ai c─?lcat pragul cabinetului stomatologic de ani ├«ntregi. Stop.

┼×i tu po┼úi avea z├ómbetul de vedet─? la care ai visat. Dental TV ├«┼úi spune c─? MERI┼óI S─é Z├éMBE┼×TI. ├Ä┼úi vom face cuno┼čtin┼ú─? cu oameni noroco┼či, care au fost ale┼či pentru o experien┼ú─? inegalabil─?. Este ca un basm real ├«n care dorin┼úele se ├«mplinesc, nu doar prin modificarea z├ómbetului, ci prin schimbarea vie┼úii ┼či a destinului. Magia este posibil─? datorit─? priceperii Dental Force. Medici stomatologi, implantologi, speciali┼čti ├«n chirurgie ortognat─? ┼či estetic─? dentar─?, chirurgi plasticieni, hair-style-i┼čti ┼či make-up arti┼čti se vor ocupa ca trasformarea ta s─? fie unic─?, iar reporterii ┼či operatorii no┼čtri se vor asigura c─? povestea ta va prinde via┼ú─?.

Fie c─? ai nevoie de o reconstruc┼úie total─? a danturii pierdute sau de un minunat tratament de estetic─? ┼či cosmetic─? dentar─?, de o schimbare integral─? a look-ului facial, suntem aici pentru a te ajuta s─? ├«ncepi s─? te bucuri din nou de via┼ú─? ┼či s─?-┼úi rec├ó┼čtigi respectul de sine ┼či respectul celor din jur.

E dreptul t─?u ┼či po┼úi z├ómbi din nou prin noi, cu noi, cu lumea ├«ntreag─?. MERI┼óI S─é Z├éMBE┼×TI!

Cititi regulamentul si conditiile de participare