Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

Ce pasta de dinti preferati?

Dental TV in presa

constanteanul.com: Dental TV, investitie constanteana in televiziunea de nisa11.01.2010

Dental TV este prima televiziune on line cu caracter dentar din Europa. Apare ca o cerinta fireasca intr-o tara unde problemele dentare detin procente ridicate, gradul de igiena si de insusire a masurilor de preventie fiind foarte scazut. Va incepe sa emita 24 de ore din 24 din 20 ianuarie 2010, scopul acesteia fiind de informare si educare, atat a pacientilor cat si a specialistilor din domeniu. Echipa  este formata din medici dentisti cu reputatie , din specialisti cu vechime in domeniul audiovizualului si din experti in domeniul IT. Toate programele vor fi difuzate gratuit.

Investitia initiala a fost de circa 100.000 de euro (capital 100% romanesc) si este sustinuta de actionarii clinicii Implantodent din Constanta, respectiv sotii Chemal Taner si Ozlem. Sediul televiziunii este in Constanta, insa in urmatoarele 3 luni, odata cu dezvoltarea proiectului, se urmareste deschiderea unui studio in Bucuresti, in care sa se realizeze emisiuni in direct. Studioul va cuprinde cabinet propriu ultradotat si sala de operatii din care se vor putea face transmisiuni live. Estimam ca dezvoltarea proiectului va necesita o investitie suplimentara de peste 100.000 de euro.

Dental TV este structurat pe doua sectiuni principale, una dedicata pacientilor si una dedicata profesionistilor. Sesiunea dedicata pacientilor , va cuprinde numeroase materiale video despre afectiunile stomatologice, despre prevenirea si tratamentul acestora si multe reportaje informative. Pacientii vor face cunostinta cu cea mai avansata tehnologie din domeniu, cu clinici performante din tara si din Europa, vor viziona interviuri si emisiuni cu caracter episodic realizate cu personalitati romane si straine din lumea stomatologica. Orice raspuns legat de tratamente simple si complexe, medicamente si  materiale utilizate in cabinetele si clinicile dentare, va fi gasit cu usurinta la aceasta sectiune.
Sectiunea dedicata profesionistilor va contine informatii si tehnici moderne de tratament, filmate la calitate de inalta definitie, cursuri on-line cu profesori de prestigiu din tara si strainatate, prezentari si lansari de carte, evenimente din domeniu . Vor fi  difuzate prezentari  de materiale si tehnologie sustinute de producatori si importatori, precum si operatii live.

Sursa: constanteanul.com

Foto (1)