Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

Ce pasta de dinti preferati?

Dental TV in presa

Revista Medica: Investitie intr-o televiziune on line cu caracter dentar 13.01.2010

Revista Medica: Investitie intr-o televiziune on line cu caracter dentar

Primul studio de televiziune on-line cu caracter dentar din Europa va fi deschis în municipiul Constanţa, din 20 ianuarie, iar investiţia de circa 100.000 de euro este susţinută de acţionarii unei clinici medicale din aceeaşi localitate.

Noua televiziune va emite 24 din 24 de ore şi 'apare ca o cerinţă firească într-o ţară unde problemele dentare deţin procente ridicate, gradul de igienă şi de însuşire a măsurilor de prevenţie fiind foarte scăzut', au menţionat, luni, într-un comunicat remis presei, reprezentanţii Dental TV.

Potrivit acestora, scopul noii televiziuni on line este de informare şi educare, atât a pacienţilor, cât şi a specialiştilor în domeniu.

'În următoarele trei luni, odată cu dezvoltarea proiectului, se urmăreşte deschiderea unui alt studio în Bucureşti, în care să se realizeze emisiuni în direct. Studioul va cuprinde cabinet propriu ultradotat şi sală de operaţii din care se vor putea face transmisiuni live', susţin investitorii, menţionând că dezvoltarea proiectului va necesita o investiţie suplimentară de peste 100.000 de euro.

Echipele sunt formate din medici dentişti cu reputaţie, din specialişti cu vechime în domeniul audiovizualului şi din experţi în domeniul IT, iar toate programele vor fi difuzate gratuit.

Dental TV are o structură formată din două secţiuni principale, una dedicată pacienţilor şi alta, profesioniştilor în domeniu.

Sesiunea dedicată pacienţilor va cuprinde numeroase materiale video despre afecţiunile stomatologice, despre prevenirea şi tratamentul acestora şi reportaje informative.

Totodată, va fi lansat un concurs naţional prin care, cu ajutorul unei clinici dentare de prestigiu din ţară, un câştigător va beneficia gratuit de un tratament complex de reabilitare totală a danturii prin cele mai moderne mijloace de tratament.

Secţiunea dedicată profesioniştilor va conţine informaţii şi tehnici moderne de tratament, cursuri on-line cu profesori de prestigiu, prezentări şi lansări de carte, evenimente din domeniu.AGERPRES/(AS)

Sursa: Revista Medica

Foto (1)