Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

Ce pasta de dinti preferati?

Dental TV in presa

Evenimentul Zilei: Se deschide prima televiziune online pentru dentisti13.01.2010

Evenimentul Zilei: Se deschide prima televiziune online pentru dentisti
Prima televiziune online din Europa, cu carracter exclusiv stomatologic, va emite din data de 20 ianuarie la Constanţa şi, din luna martie, şi la Bucureşti.

Ideea aparţine unei familii de medici stomatologi constănţeni, soţii Taner şi Ozlem Chemal, care au investit până acum suma de 100.000 euro. Purtătorul de cuvânt al Dental TV, Ileana Gheorghiu, spune că echipa este formată din medici dentişti cu reputaţie, dar şi din specialişti în domeniul audiovizualului şi experţi în domeniul IT.

Studioul cuprinde cabinet propriu ultradotat şi o sală de operaţii, din care se vor putea efectua transmisiuni în direct. Televiziunea, care va emite 24 ore din 24, va avea două secţiuni principale, una dedicată pacienţilor şi care va cuprinde materiale informative şi altă secţiune dedicată profesioniştilor, care va cuprinde operaţii live efectuate de medici renumiţi sau cursuri on line.

Se vor difuza şi prezentări de materiale şi tehnologie susţinute de producători şi importatori. Ileana Gheorghiu spune că „vizitatorii” vor putea obţine astfel orice informaţie din domeniu, de la implantologie, estetică dentară, igienă orală, stomatologie pentru seropozitivi şi pentru gravide şi până la tehnici de resuscitare sau chirurgie buco-maxilo-facială. Toate programele difuzate vor fi gratuite.

Sursa: Evenimentul Zilei

Foto (1)