Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

Ce pasta de dinti preferati?

Dental TV in presa

Bursa Online: Investitie de 100.000 euro pentru prima televiziune online cu profil dentar13.01.2010

Bursa Online: Investitie de 100.000 euro pentru prima televiziune online cu profil dentar

Prima televiziune online din Europa, dedicată domeniului dentar, va începe să emită în ţara noastră începând cu data de 20 ianuarie, după o investiţie 100% autohtonă în valoare de 100.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă al staţiei tv, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, DentalTV apare ca o cerinţă firească într-o ţară unde problemele dentare deţin procente ridicate, gradul de igienă şi de însuşire a măsurilor de prevenţie fiind foarte scăzut.

Echipa care va lucra pentru realizarea emisiunilor informative de specialitate este formată din medici dentişti renumiţi, dar şi din specialişti cu vechime în audiovizual şi experţi în domeniul IT.

Toate programele vor fi difuzate gratuit, investiţia iniţială fiind sută la sută autohtonă şi estimată la 100.000 de euro.

Pentru început, sediul televiziunii va fi în Constanţa, însă în următoarele trei luni, odată cu dezvoltarea proiectului, se urmăreşte deschiderea unui studio în Bucureşti, în care să se realizeze emisiuni în direct. Prin dezvoltarea ulterioară a proiectului se estimează o suplimentare cu peste 100.000 de euro a fondurilor alocate.

Dental TV va avea două secţiuni dedicate: una pentru pacienţi şi o alta profesioniştilor.

Sursa: Bursa Online

Foto (1)