Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

Termeni si conditii, ajutor, FAQ

Regulamentul concursului MERITI SA ZAMBESTI

Cap. 1 PREAMBUL

Prezentul concurs, intitulat „MERIŢI SĂ ZÂMBEŞTI” (denumit în continuare CONCURS), se desfăşoară atât online, pe site-ul www.dentaltv.ro, cât şi în afara spaţiului virtual, în vederea selecţiei finale şi acordării premiilor aferente.

Un tratament stomatologic complex care include o reabilitare estetico-funcfţională pe implanturi implică investigaţii clinice şi paraclinice amănunţit efectuate. Fiind vorba despre sănătatea dumneavoastră suntem obligaţi legal dar şi moral să analizăm cu profesionalism maxim fiecare caz în parte. Aceste investigaţii cuprind un scurt istoric medical, istoricul dentar, fotografii şi radiografii ale regiunii maxilo-faciale. Deoarece, aţi ales să vă regăsiţi printre candidaţii dornici să beneficieze de avantajele acestui concurs unic în România, considerăm că este corect să daţi dovadă de seriozitate în abordarea problemei şi să ne oferiţi tot concursul dumneavoastră.

Cap. 2 PREMII ŞI SECŢIUNI

Premiile totale, oferite în cadrul CONCURSULUI se ridică la suma de 15.000 EURO. Premiile se acordă în exclusivitate în tratamente stomatologice profesionale şi nu în bani. Câştigătorii CONCURSULUI, care din diferite motive nu pot participa la tratamentele stomatologice, nu pot solicita contravaloarea acestora în bani, urmând să aibă loc o nouă tragere la sorţi, urmare a declinării premiilor acordate.

Întrucât concursul se desfăşoară pe trei secţiuni diferite, premiile alocate sunt următoarele:

a) SECŢIUNEA „Implant dentar”

Premiul constă într-un tratament complex de reabilitare estetico-funcţională prin implanturi dentare şi lucrări de tip coroane / punţi / proteze. Tratamentul este ideal pacienţilor clinic sănătoşi cărora le lipsesc cel puţin 6 dinţi. Reabilitarea include un tratament de igienizare profesională a întregii cavităţi orale.

Valoarea premiului este de 8000 de euro.

b) SECŢIUNEA „Estetică şi cosmetică”

Premiul constă într-un tratament total de estetică dentară a zonei anterioare (zona expusă atunci când zâmbim), de la un canin la celalalt. Acesta implică faţete şi coroane din ceramică integrală pe suport de zirconiu, tratamente de canal dacă este cazul, asanarea cariilor, tratarea gingiilor inflamate şi remodelarea acestora cu laserul chirurgical. Concomitent, tratamentul este completat de o procedura de cosmetică dentară (albire cu laser a dinţilor opuşi). Reabilitarea include un tratament de igienizare profesională a întregii cavităţi orale.

Valoarea premiului este de 4000 de euro.

c) SECŢIUNEA „Şi bătrânii zâmbesc”

Aceasta secţiune se adresează în special persoanelor peste vârsta de 60 de ani, care poartă proteză mobilă, cu toate neajunsurile acesteia. Tratamentul constă în inserarea de 4 implanturi dentare şi o proteză nouă cu dinţi din porţelan şi sisteme speciale de ancorare. Astfel, pacientul îşi poate relua masticaţia normală, bucurându-se de estetica şi funcţiile anulate de pierderea dinţilor.

Valoarea premiului este de 3000 de euro.

Premiile nu sunt transferabile altei persoane decât cea selectată.

CAP. 3. ÎNSCRIEREA ŞI SELECŢIA

CONCURSUL se desfăşoară în următoarele etape:

a) ETAPA 1: Înscrierea concurenţilor

Înscrierile se fac online, pe site-ul www.dentaltv.ro, în perioada 20 ianuarie 2010 – 15 aprilie 2010. În această etapă sunt eligibile toate persoanele cu vârsta de peste 18 ani, care îşi deschid un cont gratuit de utilizator pe site-ul www.dentaltv.ro şi completează formularul de înscriere.

În cadrul înscrierii sunt colectate informaţii cu caracter personal, care vor fi salvate în baza de date electronică a participanţilor la concurs. Toate informaţiile colectate, cu excepţia celor menţionate la completarea formularului (nume, judeţ, secţiunea concursului, data înscrierii), vor fi supuse clauzei de confidenţialitate menţionate în prezentul REGULAMENT şi nu vor fi făcute publice de operatorul site-ului.

Datele necesare la înscriere sunt:

- secţiunea concursului în care doriţi să vă înscrieţi (public)

- numele: preluat automat din contul de utilizator (public)

- e-mail: preluat automat din contul de utilizator (nu este public)

- data naşterii (nu este publică)

- ţara (public)

- judeţul (public)

- localitatea (public)

- adresa (nu este publică)

- telefon (nu este public)

- descrierea problemelor stomatologice: între 300 şi 2000 de caractere; vă rugăm să descrieţi cât mai amănunţit problemele cu care vă confruntaţi, istoricul stomatologic, orice informaţie consideraţi necesară să ajute echipa de medici în evaluarea cazului dvs. (nu este publică)

- fotografie: încărcaţi o fotografie personală, FOCALIZATĂ pe chipul dvs. şi în special pe zona dentară; încărcarea unei fotografii generale, care nu vă prezintă în detaliu faţa şi zâmbetul va diminuează şansele calificării în etapa a 2-a. (nu este publică)

După completarea formularului de înscriere, operatorul site-ului va valida sau invalida înscrierea, urmând să primiţi o notificare în acest sens în maxim 24 de ore de la trimiterea datelor. În cazul validării, înregistrarea dvs. va fi făcută publică pe site-ul www.dentaltv.ro, secţiunea „MERIŢI SĂ ZÂMBEŞTI” şi veţi fi calificat automat pentru selecţia din Etapa a 2-a.

b) ETAPA 2: Prima selecţie a participanţilor

Prima selecţie a candidaţilor va avea loc în perioada 16 aprilie 2010 – 20 aprilie 2010.

Candidaţii selectaţi la concurs în urma verificării preliminare vor primi o notificare prin email în urma căreia vor trebui sa realizeze o radiografie panoramică digitală la unul din centrele partenere Dental TV (avantajul digital constând în doza scăzută de radiaţii şi claritatea imaginii). Radiografiile digitale vor fi încărcate personal în contul de utilizator, secţiunea „MERIŢI SĂ ZÂMBEŞTI”, începând cu data de 21 aprilie 2010.

ATENTIE! In cazul in care nu puteti realiza o radiografie panoramica digitala, puteti face una pe film, insa va fi nevoie sa o trimiteti prin posta pana la data de 15 mai (inclusiv), la adresa: Constanta, str. Constantin Bratescu 37C, cod postal 900691. Aceasta va fi returnata la adresa expeditorului, imediat ce evaluarea clinica este incheiata.

Toate radiografiile şi fotografiile vor fi analizate de către colectivul medical implicat în proiect, candidaţii admişi urmând să primească răspunsul de validare clinic direct prin email şi pe site-ul www.dentaltv.ro, secţiunea „MERIŢI SĂ ZÂMBEŞTI”.

c) ETAPA 3: Desemnarea câştigătorilor celor 3 secţiuni

Pentru departajarea participanţilor calificaţi şi desemnarea câştigătorilor pentru fiecare secţiune in parte, se vor aloca un anumit număr de puncte, după cum urmează:

1. Criteriile medicale, stabilite pe baza radiografiei panoramice trimise şi a deciziei comisiei medicale vor reprezenta 50% din nota finală a fiecărui concurent. Astfel, fiecare concurent calificat, care a trimis o radiografie panoramică, va primi o notă de la 1 la 10.

2. Restul de 50% din nota finală va fi acordată folosind punctele acumulate prin găsirea unor cuvinte cheie în paginile site-ului. Aceste cuvinte cheie vor apare aleatoriu, într-o zonă special marcată. Fiecare utilizator înregistrat pe site va putea să găsească aceste cuvinte cheie şi să le acorde unui concurent calificat, fiecare cuvânt cheie valorând 1 punct. Astfel, concurenţii vor acumula un număr de puncte, iar la sfârşitul perioadei de selecţie acestea vor fi convertite în note de la 1 la 10. Concurentul care a acumulat cel mai mare număr de puncte va primi nota 10, următorul nota 9 şi aşa mai departe până la nota 1. Numai primii 10 concurenţi din fiecare secţiune a concursului vor primi note pentru cuvintele găsite.

3. Nota finală va fi obţinută prin adunarea notei acordate pe criterii medicale (pct. 1) şi a notei obţinute prin acumularea cuvintelor cheie. Nota maximă care poate fi obţinută de un concurent, pe fiecare secţiune în parte, este 20.

4. Concurentul care obţine cea mai mare notă finală va fi desemnat câştigătorul secţiunii respective.

Exemplu:
Concurentul X a obţinut nota 7 din partea comisiei medicale.
De asemenea, a strâns 100 de puncte din găsirea cuvintelor cheie, ocupând poziţia 3 în ordinea punctelor acumulate. Pentru ocuparea acestei poziţii obţine nota 8.
Nota finală: 7 + 8 = 15

Această etapă finală se va desfăşura în perioada 21 aprilie - 20 mai 2010 (inclusiv). Câştigătorul fiecărei secţiuni va fi anunţat pe data de 21 mai 2010.

CAP. 4. ACORDAREA PREMIILOR

Tratamentele şi intervenţiile chirurgicale se vor realiza în clinica ImplantoDent (www.implantodent.ro), de către colectivul medical compus din specialişti în chirurgie, estetică şi protetică dentară la unul din sediile din Constanţa sau Bucureşti (locaţia exactă va fi comunicată ulterior).

CAP. 5. COSTURILE SUPORTATE DE CĂTRE CONCURENŢI

a) Radiografia dentară (parţial subvenţionată de www.dentaltv.ro la Centrul Digital 3D Constanta)

b) Costuri aferente deplasării şi cazării (daca este cazul) în oraşul unde se desfăşoară intervenţia

CAP. 6. DREPTUL DE PROPRIETATE

Toate informaţiile sub formă text şi imagini trimise de concurenţi prin diferite mijloace către www.dentalv.ro se află în proprietatea Dental TV, aceştia fiind de acord cu transferul dreptului de proprietate către operatorul site-ului.

Toate materialele video (interviuri, filmări generale, filmarea tratamentelor) vor fi publicate pe www.dentaltv.ro, în secţiunea „MERIŢI SĂ ZÂMBEŞTI”, calificarea în etapa finală făcând automat obiectul acceptului de către candidat a acestor condiţii.

Participanţii la CONCURS, prin acceptarea acestui regulament, declină orice pretenţii financiare asupra materialelor trimise sau înregistrărilor video şi foto în care aceştia apar.

CAP. 7. CONFIDENŢIALITATEA DATELOR

Îi asigurăm pe candidaţii la concurs că toate datele personale, fotografiile şi radiografiile vor face instrumentul angajamentului de confidenţialitate inclus în regulamentul CONCURSULUI. Toate aceste informaţii vor fi stocate în cele mai sigure condiţii şi nu vor fi utilizate în alte scopuri decât cele necesare evaluării şi selecţiei concurenţilor. Fac excepţie cazurile în care autorităţile competente solicită accesul la aceste informaţii, în condiţiile legii.