Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

Termeni si conditii, ajutor, FAQ

Regulamentul concursului Zambeste Fara Masca

Prezenta campanie, intitulată „Zâmbește fără mască” (denumită în continuare Campanie), se desfăşoară atât online, pe site-ul www.dentaltv.ro, cât şi în afara spaţiului virtual.

Tratamente stomatolgice, consultații gratuite și cocktailuri reprezintă premiile oferite în timpul campaniei Zâmbește fără mască. Deoarece aţi ales să vă regăsiţi printre candidaţii dornici să beneficieze de avantajele acestei campanii cu premii, considerăm că este corect să daţi dovadă de seriozitate în abordarea problemei şi să ne oferiţi tot concursul dumneavoastră.

Cap. 2 PREMII

Premiile totale, oferite în cadrul CAMPANIEI se ridică la suma de peste 2000 EURO. Premiile se acordă în exclusivitate în tratamente stomatologice profesionale şi nu în bani. Câştigătorii PREMILOR, care din diferite motive nu pot participa la tratamentele stomatologice, nu pot solicita contravaloarea acestora în bani, urmând să aibă loc o nouă tragere la sorţi, urmare a declinării premiilor acordate.

Premiile alocate sunt următoarele:

- consultații gratuite la Clinica Implantodent din Constanta
- tratamente de albire dentară cu laser și igienizari profesionale la Clinica Implantodent din Constanta
- cocktail-uri oferite de Club Jezoo si Club Crush

CAP. 3. ÎNSCRIEREA ŞI SELECŢIA

CAMPANIA se desfăşoară în următoarele etape:

a) ETAPA 1: Înscrierea concurenţilor

Înscrierile se fac în cluburile partenere ale Dental TV perioada 6-28 august 2010 în urma completării de către participant a talonului de concurs. În această etapă sunt eligibile toate persoanele care se vor fotografia cu mascotele companiei Zâmbește fără mască. Pentru a intra în posesia fotografiei, fiecare participant are obligația de a își deschide un cont gratuit de utilizator pe site-ul www.dentaltv.ro. În cadrul înscrierii sunt colectate informaţii cu caracter personal, care vor fi salvate în baza de date electronică a participanţilor la concurs. Toate informaţiile colectate, cu excepţia numelui si prenumelui, vor fi supuse clauzei de confidenţialitate menţionate în prezentul REGULAMENT şi nu vor fi făcute publice de operatorul site-ului.

Datele necesare la înscriere sunt:

- nume
- prenume
- adresa e-mail
- numar de telefon

Premiile vor fi acordate celor care s-au înscris în concurs în seara participării în urma unei trageri la sorți efectuate de persoane alese aleatoriu din clubul in care se va desfasura CAMPANIA.

b) ETAPA 2: Concursul Miss și Mister Dental TV.

În urma fotografiilor efectuate pe parcurul celor 4 săptămâni de CAMPANIE se va face o bază de date din care membri ai unui juriu din care vor face parte reprezentanți ai Dental TV, Implantodent si Houston Romania vor alege un număr de 20 de fototgrafii cu 10 fete și 10 băieți care vor intra în finală. Cei 20 de finaliști vor fi anunțați la data de 30 august pe site-ul www.dentaltv.ro în secțiunea special dedicată concursului.

c) ETAPA 3: Votul

Fotografiile celor 20 de finaliști vor fi postate pe site iar câștigătorii, Miss Diva Masetula si Mister Incisiv vor fi desemnați în urma unui sistem de vot. Fiecare vot aduce puncte, iar fotografia cu cel mai mare număr de puncte va fi desemnată câștigătoare. Perioada de votare este de 2 săptămâni timp în care fiecare utilizator inregistrat pe site poate vota o data la 12 ore. Nu pot vota decat vizitatorii site-ului Dental TV care au deschis un cont de utilizator si sunt conectati in momentul votarii.

Aceasta etapa se va desfasura in perioada 30 august - 15 septembrie 2010.

CAP. 4. ACORDAREA PREMIILOR

Tratamentele şi intervenţiile se vor realiza în clinica ImplantoDent din Constanta (www.implantodent.ro), de către colectivul medical compus din specialişti în estetică şi costemică dentară.

CAP. 5. COSTURILE SUPORTATE DE CĂTRE CONCURENŢI

a) Concurenții desemnați câștigători în urma extragerii care va avea loc în club au obligația de a suna apoi la clinica Implantodent pentru a se programa la tratament. Apoi acesta se va prezenta la clinică cu cardul pe care îl va primi în seara de concurs.

b) Costuri aferente deplasării şi cazării (daca este cazul).

CAP. 6. DREPTUL DE PROPRIETATE

Toate informaţiile sub formă de imagine se află în proprietatea Dental TV, concurenții fiind de acord cu transferul dreptului de proprietate către operatorul site-ului.

Toate materialele video (interviuri, filmări generale, filmarea tratamentelor) vor fi publicate pe www.dentaltv.ro, în secţiunea „Zâmbește fără Mască”, calificarea în etapa finală făcând automat obiectul acceptului de către candidat a acestor condiţii.

Participanţii la CAMPANIE, prin acceptarea acestui regulament, declină orice pretenţii financiare asupra materialelor trimise sau înregistrărilor video şi foto în care aceştia apar.