Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

Termeni si conditii, ajutor, FAQ

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Prezentul site web, denumit in continuare dentaltv.ro, este o televiziune online, care are ca principal obiectiv informarea celor care il acceseaza.

Operatorul site-ului este S.C. Medical Media Studios S.A. Prin accesarea site-ului dentaltv.ro declarati ca sunteti de accord cu termenii si conditiile de utilizare enuntate mai jos. Continutul site-ului este public, anumite functii, servicii sau informatii fiind disponibile numai membrilor inregistrati si conectati in urma unei proceduri de autentificare. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii de utilizarea a televizinii on line va rugam sa nu va inregistrati si sa nu utilizati serviciile si informatiile oferite de acesta.

S.C. Medical Media Studios S.A. isi rezerva dreptul de a face orice modificari, partiale sau in totalitate, pe care le considera necesare, prezentelor prevederi sau site-ului dentaltv.ro fara o notificare prealabila. Accesand aceasta pagina puteti citi versiunea in vigoare la data accesarii a acestor prevederi. Eventualele schimbari ale termenilor de utilizare, neacceptate de dvs., vor atrage suspendarea contului de utilizator in termen de maxim 48 de ore de la notificarea dvs., folosind orice modalitate de contact prezentata pe site.

Politica de confidentialitate

Accesul la sectiunile, informatiile si serviciile restrictionate public, disponibile membrilor dentaltv.ro se face pe baza de identificator unic (username) si parola. Pentru a intra in posesia acestor informatii de autentificare, utilizatorii trebuie sa completeze un formular de inregistrare, care poate contine informatii cu caracter privat. Informatiile colectate sunt supuse politicii de confidentialitate si nu pot fi transferate tertilor, fiind folosite numai in scopul derularii online a activitatilor comerciale si imbunatatirii serviciilor oferite clientilor.

In vederea prezentarii unor informatii si servicii cu un continut calitativ cat mai ridicat, dentaltv.ro poate utiliza in unele sectiuni tehnologii care colecteaza informatii privind vizitele pe site, produsele vizitate, adrese IP si alte date statistice. Toate aceste date vor fi folosite pentru prezentarea de informatii relevante fiecarui vizitator si pentru securizarea tranzactiilor.

dentaltv.ro poate impartasi informatiile cu caracter personal catre autoritatile competente numai cand legea prevede in mod special acest lucru sau cand se impune protejarea drepturilor si intereselor operatorului. Operatorul site-ului poate dispune in orice moment blocarea conturilor de utilizator deschise pe dentaltv.ro daca se constata incalcarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.

Operatorul site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice virusi informatici sau utilizarea Internetului de catre utilizatori.

Dreptul de proprietate, copyright

Continutul dentaltv.ro, reprezentat de, dar fara a se limita la, informatiile in format text, video, audio, sursele paginilor web, apartine operatorului site-ului, exceptie facand cazurile in care proprietarul este mentionat in mod expres. Prin natura activitatii dentaltv.ro, site-ul poate prezenta reprezentari grafice sau informatii apartinand firmelor producatoare ale articolelor comercializate sau partenerilor operatorului.

Continutul dentaltv.ro poate fi completat prin contributia membrilor si vizitatorilor, reprezentata prin imagini sau comentarii. Prin postarea acestui continut pe site, utilizatorii sunt de acord cu cedarea drepturilor de utilizare, editare si modificare a informatiilor transmise, in favoarea operatorului site-ului. Administratorii si moderatorii site-ului depun toate eforturile pentru inlaturarea continutului care contravine legislatiei in vigoare sau este ofensator la adresa publicului si nu pot fi facuti responsabili pentru eventualele prejudicii aduse de materialele publicate de membrii si vizitatorii dentaltv.ro.

Continutul dentaltv.ro poate fi folosit numai in scopuri personale. Stocarea, reproducerea, modificarea, eliminarea insemnelor dentaltv.ro in alte scopuri decat cele prevazute in termenii de utilizare este strict interzisa. Incalcarea acestor prevederi conduce la actionarea in instanta a entitatilor care se fac vinovate de incalcarea drepturilor de autor, specificate in prezentul document.Orice incercare de a accesa datele personale ale altui client sau de a modifica continutul site-ului dentaltv.ro va fi considerata tentativa de fraudare a site-ului si va determina actionarea pe cale legala a respectivei tentative.

Regulamentul concursului MERITI SA ZAMBESTI

Cap. 1 PREAMBUL

Prezentul concurs, intitulat „MERIŢI SĂ ZÂMBEŞTI” (denumit în continuare CONCURS), se desfăşoară atât online, pe site-ul www.dentaltv.ro, cât şi în afara spaţiului virtual, în vederea selecţiei finale şi acordării premiilor aferente.

Un tratament stomatologic complex care include o reabilitare estetico-funcfţională pe implanturi implică investigaţii clinice şi paraclinice amănunţit efectuate. Fiind vorba despre sănătatea dumneavoastră suntem obligaţi legal dar şi moral să analizăm cu profesionalism maxim fiecare caz în parte. Aceste investigaţii cuprind un scurt istoric medical, istoricul dentar, fotografii şi radiografii ale regiunii maxilo-faciale. Deoarece, aţi ales să vă regăsiţi printre candidaţii dornici să beneficieze de avantajele acestui concurs unic în România, considerăm că este corect să daţi dovadă de seriozitate în abordarea problemei şi să ne oferiţi tot concursul dumneavoastră.

Cap. 2 PREMII ŞI SECŢIUNI

Premiile totale, oferite în cadrul CONCURSULUI se ridică la suma de 15.000 EURO. Premiile se acordă în exclusivitate în tratamente stomatologice profesionale şi nu în bani. Câştigătorii CONCURSULUI, care din diferite motive nu pot participa la tratamentele stomatologice, nu pot solicita contravaloarea acestora în bani, urmând să aibă loc o nouă tragere la sorţi, urmare a declinării premiilor acordate.

Întrucât concursul se desfăşoară pe trei secţiuni diferite, premiile alocate sunt următoarele:

a) SECŢIUNEA „Implant dentar”

Premiul constă într-un tratament complex de reabilitare estetico-funcţională prin implanturi dentare şi lucrări de tip coroane / punţi / proteze. Tratamentul este ideal pacienţilor clinic sănătoşi cărora le lipsesc cel puţin 6 dinţi. Reabilitarea include un tratament de igienizare profesională a întregii cavităţi orale.

Valoarea premiului este de 8000 de euro.

b) SECŢIUNEA „Estetică şi cosmetică”

Premiul constă într-un tratament total de estetică dentară a zonei anterioare (zona expusă atunci când zâmbim), de la un canin la celalalt. Acesta implică faţete şi coroane din ceramică integrală pe suport de zirconiu, tratamente de canal dacă este cazul, asanarea cariilor, tratarea gingiilor inflamate şi remodelarea acestora cu laserul chirurgical. Concomitent, tratamentul este completat de o procedura de cosmetică dentară (albire cu laser a dinţilor opuşi). Reabilitarea include un tratament de igienizare profesională a întregii cavităţi orale.

Valoarea premiului este de 4000 de euro.

c) SECŢIUNEA „Şi bătrânii zâmbesc”

Aceasta secţiune se adresează în special persoanelor peste vârsta de 60 de ani, care poartă proteză mobilă, cu toate neajunsurile acesteia. Tratamentul constă în inserarea de 4 implanturi dentare şi o proteză nouă cu dinţi din porţelan şi sisteme speciale de ancorare. Astfel, pacientul îşi poate relua masticaţia normală, bucurându-se de estetica şi funcţiile anulate de pierderea dinţilor.

Valoarea premiului este de 3000 de euro.

Premiile nu sunt transferabile altei persoane decât cea selectată.

CAP. 3. ÎNSCRIEREA ŞI SELECŢIA

CONCURSUL se desfăşoară în următoarele etape:

a) ETAPA 1: Înscrierea concurenţilor

Înscrierile se fac online, pe site-ul www.dentaltv.ro, în perioada 20 ianuarie 2010 – 15 aprilie 2010. În această etapă sunt eligibile toate persoanele cu vârsta de peste 18 ani, care îşi deschid un cont gratuit de utilizator pe site-ul www.dentaltv.ro şi completează formularul de înscriere.

În cadrul înscrierii sunt colectate informaţii cu caracter personal, care vor fi salvate în baza de date electronică a participanţilor la concurs. Toate informaţiile colectate, cu excepţia celor menţionate la completarea formularului (nume, judeţ, secţiunea concursului, data înscrierii), vor fi supuse clauzei de confidenţialitate menţionate în prezentul REGULAMENT şi nu vor fi făcute publice de operatorul site-ului.

Datele necesare la înscriere sunt:

- secţiunea concursului în care doriţi să vă înscrieţi (public)

- numele: preluat automat din contul de utilizator (public)

- e-mail: preluat automat din contul de utilizator (nu este public)

- data naşterii (nu este publică)

- ţara (public)

- judeţul (public)

- localitatea (public)

- adresa (nu este publică)

- telefon (nu este public)

- descrierea problemelor stomatologice: între 300 şi 2000 de caractere; vă rugăm să descrieţi cât mai amănunţit problemele cu care vă confruntaţi, istoricul stomatologic, orice informaţie consideraţi necesară să ajute echipa de medici în evaluarea cazului dvs. (nu este publică)

- fotografie: încărcaţi o fotografie personală, FOCALIZATĂ pe chipul dvs. şi în special pe zona dentară; încărcarea unei fotografii generale, care nu vă prezintă în detaliu faţa şi zâmbetul va diminuează şansele calificării în etapa a 2-a. (nu este publică)

După completarea formularului de înscriere, operatorul site-ului va valida sau invalida înscrierea, urmând să primiţi o notificare în acest sens în maxim 24 de ore de la trimiterea datelor. În cazul validării, înregistrarea dvs. va fi făcută publică pe site-ul www.dentaltv.ro, secţiunea „MERIŢI SĂ ZÂMBEŞTI” şi veţi fi calificat automat pentru selecţia din Etapa a 2-a.

b) ETAPA 2: Prima selecţie a participanţilor

Prima selecţie a candidaţilor va avea loc în perioada 16 aprilie 2010 – 20 aprilie 2010.

Candidaţii selectaţi la concurs în urma verificării preliminare vor primi o notificare prin email în urma căreia vor trebui sa realizeze o radiografie panoramică digitală la unul din centrele partenere Dental TV (avantajul digital constând în doza scăzută de radiaţii şi claritatea imaginii). Radiografiile digitale vor fi încărcate personal în contul de utilizator, secţiunea „MERIŢI SĂ ZÂMBEŞTI”, începând cu data de 21 aprilie 2010.

ATENTIE! In cazul in care nu puteti realiza o radiografie panoramica digitala, puteti face una pe film, insa va fi nevoie sa o trimiteti prin posta pana la data de 15 mai (inclusiv), la adresa: Constanta, str. Constantin Bratescu 37C, cod postal 900691. Aceasta va fi returnata la adresa expeditorului, imediat ce evaluarea clinica este incheiata.

Toate radiografiile şi fotografiile vor fi analizate de către colectivul medical implicat în proiect, candidaţii admişi urmând să primească răspunsul de validare clinic direct prin email şi pe site-ul www.dentaltv.ro, secţiunea „MERIŢI SĂ ZÂMBEŞTI”.

c) ETAPA 3: Desemnarea câştigătorilor celor 3 secţiuni

Pentru departajarea participanţilor calificaţi şi desemnarea câştigătorilor pentru fiecare secţiune in parte, se vor aloca un anumit număr de puncte, după cum urmează:

1. Criteriile medicale, stabilite pe baza radiografiei panoramice trimise şi a deciziei comisiei medicale vor reprezenta 50% din nota finală a fiecărui concurent. Astfel, fiecare concurent calificat, care a trimis o radiografie panoramică, va primi o notă de la 1 la 10.

2. Restul de 50% din nota finală va fi acordată folosind punctele acumulate prin găsirea unor cuvinte cheie în paginile site-ului. Aceste cuvinte cheie vor apare aleatoriu, într-o zonă special marcată. Fiecare utilizator înregistrat pe site va putea să găsească aceste cuvinte cheie şi să le acorde unui concurent calificat, fiecare cuvânt cheie valorând 1 punct. Astfel, concurenţii vor acumula un număr de puncte, iar la sfârşitul perioadei de selecţie acestea vor fi convertite în note de la 1 la 10. Concurentul care a acumulat cel mai mare număr de puncte va primi nota 10, următorul nota 9 şi aşa mai departe până la nota 1. Numai primii 10 concurenţi din fiecare secţiune a concursului vor primi note pentru cuvintele găsite.

3. Nota finală va fi obţinută prin adunarea notei acordate pe criterii medicale (pct. 1) şi a notei obţinute prin acumularea cuvintelor cheie. Nota maximă care poate fi obţinută de un concurent, pe fiecare secţiune în parte, este 20.

4. Concurentul care obţine cea mai mare notă finală va fi desemnat câştigătorul secţiunii respective.

Exemplu:
Concurentul X a obţinut nota 7 din partea comisiei medicale.
De asemenea, a strâns 100 de puncte din găsirea cuvintelor cheie, ocupând poziţia 3 în ordinea punctelor acumulate. Pentru ocuparea acestei poziţii obţine nota 8.
Nota finală: 7 + 8 = 15

Această etapă finală se va desfăşura în perioada 21 aprilie - 20 mai 2010 (inclusiv). Câştigătorul fiecărei secţiuni va fi anunţat pe data de 21 mai 2010.

CAP. 4. ACORDAREA PREMIILOR

Tratamentele şi intervenţiile chirurgicale se vor realiza în clinica ImplantoDent (www.implantodent.ro), de către colectivul medical compus din specialişti în chirurgie, estetică şi protetică dentară la unul din sediile din Constanţa sau Bucureşti (locaţia exactă va fi comunicată ulterior).

CAP. 5. COSTURILE SUPORTATE DE CĂTRE CONCURENŢI

a) Radiografia dentară (parţial subvenţionată de www.dentaltv.ro la Centrul Digital 3D Constanta)

b) Costuri aferente deplasării şi cazării (daca este cazul) în oraşul unde se desfăşoară intervenţia

CAP. 6. DREPTUL DE PROPRIETATE

Toate informaţiile sub formă text şi imagini trimise de concurenţi prin diferite mijloace către www.dentalv.ro se află în proprietatea Dental TV, aceştia fiind de acord cu transferul dreptului de proprietate către operatorul site-ului.

Toate materialele video (interviuri, filmări generale, filmarea tratamentelor) vor fi publicate pe www.dentaltv.ro, în secţiunea „MERIŢI SĂ ZÂMBEŞTI”, calificarea în etapa finală făcând automat obiectul acceptului de către candidat a acestor condiţii.

Participanţii la CONCURS, prin acceptarea acestui regulament, declină orice pretenţii financiare asupra materialelor trimise sau înregistrărilor video şi foto în care aceştia apar.

CAP. 7. CONFIDENŢIALITATEA DATELOR

Îi asigurăm pe candidaţii la concurs că toate datele personale, fotografiile şi radiografiile vor face instrumentul angajamentului de confidenţialitate inclus în regulamentul CONCURSULUI. Toate aceste informaţii vor fi stocate în cele mai sigure condiţii şi nu vor fi utilizate în alte scopuri decât cele necesare evaluării şi selecţiei concurenţilor. Fac excepţie cazurile în care autorităţile competente solicită accesul la aceste informaţii, în condiţiile legii.

Regulamentul concursului Zambeste Fara Masca

Prezenta campanie, intitulată „Zâmbește fără mască” (denumită în continuare Campanie), se desfăşoară atât online, pe site-ul www.dentaltv.ro, cât şi în afara spaţiului virtual.

Tratamente stomatolgice, consultații gratuite și cocktailuri reprezintă premiile oferite în timpul campaniei Zâmbește fără mască. Deoarece aţi ales să vă regăsiţi printre candidaţii dornici să beneficieze de avantajele acestei campanii cu premii, considerăm că este corect să daţi dovadă de seriozitate în abordarea problemei şi să ne oferiţi tot concursul dumneavoastră.

Cap. 2 PREMII

Premiile totale, oferite în cadrul CAMPANIEI se ridică la suma de peste 2000 EURO. Premiile se acordă în exclusivitate în tratamente stomatologice profesionale şi nu în bani. Câştigătorii PREMILOR, care din diferite motive nu pot participa la tratamentele stomatologice, nu pot solicita contravaloarea acestora în bani, urmând să aibă loc o nouă tragere la sorţi, urmare a declinării premiilor acordate.

Premiile alocate sunt următoarele:

- consultații gratuite la Clinica Implantodent din Constanta
- tratamente de albire dentară cu laser și igienizari profesionale la Clinica Implantodent din Constanta
- cocktail-uri oferite de Club Jezoo si Club Crush

CAP. 3. ÎNSCRIEREA ŞI SELECŢIA

CAMPANIA se desfăşoară în următoarele etape:

a) ETAPA 1: Înscrierea concurenţilor

Înscrierile se fac în cluburile partenere ale Dental TV perioada 6-28 august 2010 în urma completării de către participant a talonului de concurs. În această etapă sunt eligibile toate persoanele care se vor fotografia cu mascotele companiei Zâmbește fără mască. Pentru a intra în posesia fotografiei, fiecare participant are obligația de a își deschide un cont gratuit de utilizator pe site-ul www.dentaltv.ro. În cadrul înscrierii sunt colectate informaţii cu caracter personal, care vor fi salvate în baza de date electronică a participanţilor la concurs. Toate informaţiile colectate, cu excepţia numelui si prenumelui, vor fi supuse clauzei de confidenţialitate menţionate în prezentul REGULAMENT şi nu vor fi făcute publice de operatorul site-ului.

Datele necesare la înscriere sunt:

- nume
- prenume
- adresa e-mail
- numar de telefon

Premiile vor fi acordate celor care s-au înscris în concurs în seara participării în urma unei trageri la sorți efectuate de persoane alese aleatoriu din clubul in care se va desfasura CAMPANIA.

b) ETAPA 2: Concursul Miss și Mister Dental TV.

În urma fotografiilor efectuate pe parcurul celor 4 săptămâni de CAMPANIE se va face o bază de date din care membri ai unui juriu din care vor face parte reprezentanți ai Dental TV, Implantodent si Houston Romania vor alege un număr de 20 de fototgrafii cu 10 fete și 10 băieți care vor intra în finală. Cei 20 de finaliști vor fi anunțați la data de 30 august pe site-ul www.dentaltv.ro în secțiunea special dedicată concursului.

c) ETAPA 3: Votul

Fotografiile celor 20 de finaliști vor fi postate pe site iar câștigătorii, Miss Diva Masetula si Mister Incisiv vor fi desemnați în urma unui sistem de vot. Fiecare vot aduce puncte, iar fotografia cu cel mai mare număr de puncte va fi desemnată câștigătoare. Perioada de votare este de 2 săptămâni timp în care fiecare utilizator inregistrat pe site poate vota o data la 12 ore. Nu pot vota decat vizitatorii site-ului Dental TV care au deschis un cont de utilizator si sunt conectati in momentul votarii.

Aceasta etapa se va desfasura in perioada 30 august - 15 septembrie 2010.

CAP. 4. ACORDAREA PREMIILOR

Tratamentele şi intervenţiile se vor realiza în clinica ImplantoDent din Constanta (www.implantodent.ro), de către colectivul medical compus din specialişti în estetică şi costemică dentară.

CAP. 5. COSTURILE SUPORTATE DE CĂTRE CONCURENŢI

a) Concurenții desemnați câștigători în urma extragerii care va avea loc în club au obligația de a suna apoi la clinica Implantodent pentru a se programa la tratament. Apoi acesta se va prezenta la clinică cu cardul pe care îl va primi în seara de concurs.

b) Costuri aferente deplasării şi cazării (daca este cazul).

CAP. 6. DREPTUL DE PROPRIETATE

Toate informaţiile sub formă de imagine se află în proprietatea Dental TV, concurenții fiind de acord cu transferul dreptului de proprietate către operatorul site-ului.

Toate materialele video (interviuri, filmări generale, filmarea tratamentelor) vor fi publicate pe www.dentaltv.ro, în secţiunea „Zâmbește fără Mască”, calificarea în etapa finală făcând automat obiectul acceptului de către candidat a acestor condiţii.

Participanţii la CAMPANIE, prin acceptarea acestui regulament, declină orice pretenţii financiare asupra materialelor trimise sau înregistrărilor video şi foto în care aceştia apar.