Dental TV Newsletter
Produsul saptamanii
CliniciStomatologice.ro
Ne gasiti pe Twitter Facebook

Ce pasta de dinti preferati?

Despre noi

Bine ai venit la Dental Tv!

Televiziunea a aparut in urma cu 9 luni, formata din oameni cu experianta in media vizuala, IT si medicina dentara, fiind capabila sa produca emisiuni cu caracter medical, clipuri publicitare si pachete de animatii 3 D medicale, toate in format full HD, folosind echipamente de inalta tehnologie. Nelipsita de la niciun eveniment cu caracter medico-dentar si prezenta la evenimentele de anvergura din Europa, DTV a ajuns in numai cateva luni unul dintre cele mai vizitate portaluri cu caracter dentar atat de publicul larg, cat si de medici dentisti, tehnicieni dentari, asistenti si producatori – importantori din domeniul dental business-ului. Prin proiectele pe care le are in derulare (dentistul virtual, expodenta virtuala, video-web-seminarii), isi va consolida in urmatoarele sase luni pozitia de lider pe segmentul de profil, avand in vedere o crestere de la 1250 – 1400 vizite pe zi la ora actuala la minumim vizite pe zi in viitorul apropiat. Diferentierea fata de celelalte site-uri de profil este una neta si clara in sensul ca suntem singurul portal ce ofera preponderant (peste 80%) informatie video.

Accesand site-ul, pacientii gasesc cele mai utile informatii despre afectiunile dentare, dar si despre tratarea acestora, informatii ce vin de la specialisti de renume din tara si din strainatate. Pacientul isi poate alege la modul obiectiv cabinetul sau clinica, unde doreste sa fie tratat din baza de date pe care www.dentaltv.ro o pune la dispozitie isi poate alege medicul dentist cu mai multa usurinta sau poate sa comunice cu ceilalti pacienti prin intermediul sectiunii FORUM.

Sectiunea PRO este dedicata indeosebi specialistilor, contribuind activ la informarea si educarea personalului medico-sanitar din domeniul dentar, ingloband filmari ale unor tehnici, tratamente si proceduri de exceptie si in curand dental-web-seminarii, sustinute de somitati in domeniu atat din tara, cat si din strainatate.

In curand, o data cu lansarea site-ului www.dentaltelevision.com, vom avea in vedere ca principalele sectiuni sa fie bilingve (romano-engleza), dand astfel sansa multor pacienti din Europa si din lume, dar totodata si specialistilor, sa se informeze, respectiv, sa ne impartaseasca din experienta lor.

Teme de interes si actualitate cum ar fi: implantul dentar si implantologia dentara, subiecte fierbinti din estetica si cosmetica dentara, tratamente moderne ale bolii parodontale prin microchirurgie asistata de laser, lucrari dentare din portelan si zirconiu, ultimele tehnologii CAD CAM, radiologia digitala sau tomografia dentara – toate sunt prezentate pe www.dentaltv.ro obiectiv si pe intelesul tuturor.

Ce va oferim?

Dental TV iţi pune la dispozitie o gam? diversificat? de servicii pentru fiecare domeniu de activitate din lumea medical-dentar?. Pacienţilor le aducem informaţii de ultim? or? cu privire la s?n?tatea oral?, iar specialistilor din domeniu le asiguram servicii profesionale de promovare.

Studioul mobil, o premier? pentru România, şi tehnica de ultim? generaţie pe care o folosim, ne permit s? v? oferim servicii la cele mai înalte standarde:

  • film?ri profesionale
  • editare/grafic?
  • spoturi publicitare
  • bannere
  • postproducţie

Dental TV este sursa ta de profesionalism şi calitate.